LYDBOG APP

Menu

Hvad er bedst Podimo el. Mofibo?

I denne artikel sammenligner jeg de to lydbog apps Podimo og Mofibo. Det er lige nu to af de mest populære lydbog apps på markedet, men de er også meget forskellige. Du får alle detaljerne sammenlignet i denne artikel, så du kan finde ud af om Podimo eller Mofibo er bedst.

Begge apps bliver sammenlignet ud fra de samme parametre og får til sidst en samlet vurdering. De parametre de bliver sammenlignet på er:

  • Udvalg
  • Pris
  • Brugevenlighed

Du kan hoppe direkte til konklusionen her.

Kort om begge lydbog apps

Det er vigtigt for mig at gøre klar fra start at det er to meget forskellige apps. Derfor har jeg valgt at inkludere denne lille beskrivelse af hver tjeneste, så du ved hvad de hver især har at byde på overordnet set.

Podimo

Podimo er oprindeligt lavet af

Mofibo

Konklusion

Begge lydbogstjenester er virkelig veludført og man kan ikke umiddelbart sige at den ene er bedre end den anden lige nu. Dette er dog en side om lydbøger, hvorfor jeg klart vil køre Mofibo som den bedste lydbog app af de to lige nu, hvis det er lydbøger du vil have.

Mofibo har et langt større udvalg af lydbøger end Podimo har grundet sit stort fokus på podcasts. Er det derimod lydunderholdning generelt du gerne vil have, så har begge apps noget at byde på, men på hver sin måde.

Fun fact

Både Mofibo og Podimo har serieiværksætteren Morten Strunge som en af deres grundlæggere. i 2016 solgte han Mofibo til Storytel og var i 2019 med til at starte Podimo.

Podimo er allerede på vej ind på flere markeder som Holland og Tyskland og i fremtiden kommer lydbøger helt sikkert til at fylde mere på deres allerede nu populære podcast platform. Det unikke du får med Podimo er de eksklusive podcast og kombinationen lydbøger og podcasts.

#1 Mofibo – Bedste lydbog app

#2 Podimo – Billigste lydbog app

One thought on “Hvad er bedst Podimo el. Mofibo?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *