LYDBOG APP

Menu

Om Lydbog-app.dk

I mange år har jeg efterhånden beskæftiget mig med streaming og herunder særligt lydbøger. Jeg har prøvet, testet, abonneret, anmeldt og set hvordan markedet for lydbog apps har udviklet sig. Med andre ord ved jeg ret meget om apps til lydbøger og har derfor valgt at lave denne side for at dele informationen med dig, så du kan vælge den rigtige lydbogstjeneste for dig.

Hvorfor er lydbøger så populært?

Markedet for lydbøger er kun gået en vej de sidste mange år og det er opad. Flere og flere høre lydbøger og podcasts, der er i samme kategori, fordi det er nemt og rart at foretage sig. Du kan have en lydbog med overalt på din smartphone el. tablet og du kan til en fast lav pris hver måned høre ligeså mange lydbøger du har lyst til.

I manges øre er det super gode vilkår og især blandt de nyere generationer der er vokset op med at man kan streame alt på sine enheder overalt.

CSR profil

Herunder kan du se vores CSR profil, altså hvilke godgørende initiativer vi støtter op om med denne side ved at indsætte deres mærkningsordninger herunder. Hvad især har de et godt formål for øje og det vil vi gerne bakke op om ved at linke til deres sider via certifikaterne herunder.

vilde-blomster.dk
miljøvenlige-produkter.dk
undgå-madspild.dk
online-møder.dk
co2-udledning.dk
truede-dyrearter.dk
plastik-i-havet.dk
teknologisk-udvikling.dk
grønne-investeringer.dk
affald-i-naturen.dk
sortering-af-affald.dk
bæredygtig-virksomhed.dk
sikker-nethandel.dk
miljørigtig-kørsel.dk